Subiect: MICHAEL'S BIRTHDAY Lun Aug 30, 2010 7:48 pm
M-am tinut de promisiunea facuta mie in primul rand si apoi si voua si am mers la ZIUA LUI MICHAEL , pozele le-am pus la sectiunea gallery,acum iata si ce am filmat, nu este foarte reusita filmarea doarece am fost in fata dar pe lateral, in fine sa stiti ca a fost emotionant chiar foarte emotionant sa vezi atatia Michaeli la un loc, cred ca Mike este foarte mandru de ei, oriunde ar fi el......
HAPPY BIRTHDAY DEAR MICHAEL!!!!!!!!!!!
Coca
Fanii nu cred ca Michael a murit La un an de la disparitia sa, milioane de fani inca mai spera ca totul a fost una dintre glumele atat de elaborate ale artistului-total Michael Jackson. Cei mai tineri fani sunt si cei mai consecventi in negarea tragicului eveniment. Ei considera totul ca fiind doar un proiect artistic interactiv pus in scena de idolul lor, Michael. Fanii lui, pe care Michael ii iubea sincer, "din adancul sufletului", l-au definit pe marele artist astfel: "Iti trebuie un minut ca sa iti placa cum arata, /Iti trebuie o ora ca sa iubesti muzica lui, /Iti trebuie o zi ca sa te indragostesti de el,/ Iti trebuie o viata ca sa il uiti". Pana la moartea lui, nu multi au inteles prea bine cantecul sau "Cry": "Voi puteti schimba lumea,/ (Pentru ca) eu nu pot s-o fac singur ? / Daca (toti) plangem in acelasi timp, in aceasta noapte". Toate textele melodiilor lui Michael reprezentau mesaje. El credea in puterea acestor mesaje si in forta lor de influentare benefica a oamenilor de pretutindeni. Cantand melodia "Cry", el chiar credea ca daca noi vom reusi sa plangem cu totii, in acelasi timp, atunci vom putea sa schimbam lumea si sa o vindecam. Doar Michael putea sa faca milioane de oameni sa planga in acelasi timp. Si a facut-o? murind putin. Moartea lui a fost trezirea noastra. De acolo, de unde se afla acum, el stie ca mesajele din cantecele sale au devenit mesajele noastre si ca noi vom schimba lumea si pentru el. Misiunea lui a fost sa ne atentioneze, sa ne dea curaj si sa ne intoarca la adevarurile simple si de mult uitate ale omenirii: dragostea fata de noi insine si fata de semenii nostri, respectul pentru natura, constiinta ca noi toti suntem o forta pasnica, dar reprezentativa. A avut multa incredere in noi toti, fani sau doar simpli spectatori, si a compus o melodie noua, "O alta zi", in care si-a exprimat recunostinta: "Viata m-a condus dincolo de stele si planete/ Si doar voi ati putut sa ma duceti atat de departe/ Voi fi mereu in cautarea dragostei voastre?". Sursa:http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-international/fanii-nu-cred-ca-michael-a-murit-110884.html
crina Admin
Mesaje : 9 Data de inscriere : 19/06/2010 Localizare : acasa
Subiect: Re: MICHAEL'S BIRTHDAY Mar Sept 28, 2010 1:40 pm