Coca
| Subiect: CADOUL NOSTRU DE CRACIUN - "MICHAEL" Mar Dec 21, 2010 7:41 pm | |
| Buna fetelor, ce mai faceti???, vad ca nu ati mai postat nimic pe aici.Eu nu am mai putut fi prezenta deoarce stiti ca am avut probleme cu serviciul, s-a inchis acolo unde eram si akm lucrez in alta parte, din cauza asta nu prea pot sa intru pe chat, trebuie sa am maxima atentie lucrand cu oameni noi si un program nou de lucru, in plus acest job imi rapeste cam toata ziua, in fine bine ca este deocamdata, pentru ca la se ce intampla in tarisoara noastra draga.........nimic nu ma mai mira.Bun, cam atat cu job-ul, sa trec la lucruri frumoase asa cum trebuie sa fie in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna. Eeeee, dragele mele ne-am primit cadoul de srabatori nu?? noul album "MICHAEL" Ia uitati ce cuvinte adevarate am gasit pe TARA NOASTRA DE KKO:"Michael... nu-mi pot explica de ce, din clipa în care am avut albumul întreg, am simţit cu adevărat spiritul sărbătorilor. Mă simt ca şi cum, în sfârşit, după atâţia ani, şi-a lansat un nou album, atât de mult aşteptat. E ca şi cum ultimul an şi jumătate nu mai există, a dispărut şi totul e ca înainte de 25 iunie 2009. Uneori chiar mă aştept să aflu că, pe undeva în lumea asta mare, Michael se pregăteşte pentru lansarea albumului său şi parcă văd cum va arăta locul în care se va întâmpla asta: plin de lume, de bliţuri şi de microfoane, zecii de mii de oameni călcându-se în picioare pentru ca, dacă nu vor avea norocul să capete un autograf, măcar să-l vadă, pentru o clipă. Ca în vremurile bune........." foarte foarte frumos , ii multumim pentru aceste randuri frumoase. Cat despre toate teoriile astea, ba ca este vocea lui, ba ca nu este vocea lui, nu stiu ce sa zic habar nu am nici ce parere aveti voi, sincer mie mi se pare ca este Michael peste tot. Mai jos aveti un link(poate stiti de el) unde puteti asculta albumul. http://www.michaeljackson.com/us/news/listen-entire-michael-album?cid=lg:ry&utm_medium=post&utm_source=twitter&utm_content=michael%20album%20stream Va pup fetele, va doresc tot binele din lume, sanatate si SARBATORI FERICITE, alaturi de cei dragi. Revin cand am sa pot, pana atunci: "Într-o lume plină de ură, trebuie totuşi să îndrăznim să sperăm. Într-o lume plină de furie, trebuie totuşi să îndrăznim să alinăm. Într-o lume plină de disperare, trebuie totuşi să îndrăznim să visăm. Într-o lume plină de neîncredere, trebuie totuşi să îndrăznim să credem." MICHAEL JACKSON | |
|